ワーキンググループ

EHEDGでは、食品業界と食品設備メーカー、学術研究の国際的な専門家が数多く集まり、ワーキンググループを編成して各自の豊富なノウハウを共有しています。


これらの専門家チーム EHEDGガイドライン の作成に対する責任を担っています。各ワーキンググループがそれぞれの専門分野を担当し、さらに各分野内で具体的な担当範囲が決められています。

  

EHEDG just published a comprehensive hygienic design guideline dedicated exclusively to cleaning validation, monitoring and verification. Chair of the...

Read more

EHEDG recently published a comprehensive hygienic design guideline (EHEDG Guideline Document 52) dedicated to the Basic Cleaning and Disinfection...

Read more

EHEDG just published a comprehensive hygienic design guideline (EHEDG Guideline Document 37 – Part 1) dedicated to the hygienic design of sensors.

...

Read more

The revision of the fourth version of DOC 17 has been completed. We would like to thank the working group pumps, homogenizers and dampening...

Read more

We are happy to inform you tat the Working Group Welding has successfully finalized the guideline DOC 54

Read more