ワーキンググループ

EHEDGでは、食品業界と食品設備メーカー、学術研究の国際的な専門家が数多く集まり、ワーキンググループを編成して各自の豊富なノウハウを共有しています。


これらの専門家チーム EHEDGガイドライン の作成に対する責任を担っています。各ワーキンググループがそれぞれの専門分野を担当し、さらに各分野内で具体的な担当範囲が決められています。

  

The revision of the fourth version of DOC 17 has been completed. We would like to thank the working group pumps, homogenizers and dampening...

Read more

We are happy to inform you tat the Working Group Welding has successfully finalized the guideline DOC 54

Read more

The Working Group Bakery Equipment has successfully finalized the guideline. Thank you for the great work!

Read more

In our latest blog, we asked Dr John Holah (Technical Director of Holchem Laboratories) to explain how EHEDG members can share their expertise by...

Read more

Working Group on Foreign Bodies started in February 2017

Read more